RECENTIES
Hallo Eva, even doorgeven dat de therapie een positieve invloed brengt! Het is inderdaad subtiel maar toch op bepaalde momenten zo merkbaar dat ik schrik van mezelf. Daarmee bedoel ik mijn eigen reactie op bepaalde situaties waarvan ik weet dat deze anders ergernis, teleurstelling zouden gebracht hebben of over eigen grens zouden gaan. Fantastisch! Bedankt! Het is een verrassende ontdekking en proces. V.
Via de sessies bij Eva heb ik veel praktische tips en oefeningen gekregen waar ik zelf mee aan de slag kan. Als ik het moeilijk krijg, kan ik de tips gebruiken om tot rust te komen. Ik ervaar deze technieken als heel sterk en heb heel duidelijk het gevoel dat ik steeds beter met problemen overweg kan. H.
Hallo Eva,

daarnet kwam ik blij en verbonden in mezelf thuis en vertelde enthousiast tegen mijn dochter over PSYCH-K en dat ik graag ook de opleiding zou volgen. De vonk sloeg over en ze ziet het ook helemaal zitten om mee te doen. Ik heb haar aangeraden om eerst ook eens bij jou te komen om zelf te ervaren wat het met haar doet en hoe het verloopt en werkt.

Ondertussen deed ik de basisworkshop met Marina en ben heel enthousiast! Ben dagelijks aan het oefenen en heb echt het gevoel dat er innerlijke deuren aan het openen zijn, en dat proces is bij jou gestart dankjeweldaarvoor! Het is zo fijn om een tool te hebben om met jezelf te ‘werken’ hé, super! De huiduitslag is nog niet weg, maar ik heb wel vertrouwen gekregen in het proces en dat is een grote hulp vind ik. Van mijn dochter moest ik laten weten dat ze haar opdrachtje niet uitvoert, maar dat het wel heel goed gaat met haar. Ik merk een mooie verandering in haar, nl. dat ze elke dag in kleurrijke kleren rondloopt en dat ze straalt. Wat ook spectaculair is, is dat het vlekje naast haar oog gewoon verdwenen is! A. & M.