WAT DOE IK?
PSYCH-K
PSYCH-K

Verander je overtuigingen en je leven zal veranderen


PSYCH-K is een vriendelijke en krachtige manier om diepgaande transformaties te realiseren. PSYCH-K kan je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend ervaart omzetten in datgene wat jou optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.
PSYCH-K heeft een directe toegang tot het onderbewuste. Door middel van spiertesten stelt het ons in staat stress, beperkende overtuigingen en blokkades in korte tijd te transformeren naar innerlijke kracht en vrede.
Verandering is op elk moment mogelijk, we hoeven niet terug te gaan naar het verleden.
De integratie van de nieuwe overtuiging vindt plaats samen met de facilitator die het proces begeleidt.
We maken hierbij enerzijds gebruik van spiertesten, want je spieren zijn verbonden met je onderbewuste en anderzijds specifieke handelingen die we balansen noemen.
We voeren deze technieken uit in een toestand waarbij beide hersenhelften optimaal op elkaar zijn afgestemd. Dit noemen we de hele-brein-staat.
De hele-brein-staat maakt het mogelijk om het onderbewuste te her-programmeren met nieuwe, positieve en ondersteunende overtuigingen.
We spiertesten vooraf altijd voor toestemming; dat maakt PSYCH-K een veilige methode, waarbij je alleen werkt aan wat goed voor jou is en waar je op dit moment aan toe bent.

PSYCH-K kan toegepast worden bij alle vragen en problemen rond gezondheid, stress, relaties, emoties, rouw, en zo veel meer.