WIE BEN IK?

Ik ben Eva, in mijn omgeving en bij mezelf kon ik jarenlang vaststellen dat ik eerder ter plaaste bleef trappelen omdat ik gewoon geen tools vond om vooruit te geraken.
Als twintiger ben ik mijn beide ouders verloren. Hierbij voelde ik me overspoeld door allerlei emoties die ik heel moeilijk kon loslaten en verwerken. Die emoties en denkpatronen beheersten mijn hele leven en mijn verdere keuzes. Ik wou deze vicieuze cirkel doorbreken en ben op zoek gegaan naar technieken die mij en ook andere mensen blijvend kunnen helpen.

Ik kan je helpen om je vrijer te voelen, je blokkades op te heffen, zodat je energie beter stroomt, je hoop en toekomstvisie terugkomen en plannen en dromen zich weer manifesteren. Ik help je omgaan met trauma en stress, zodat je die zware last van je af kunt zetten en je leven beter aankan, een balans ervaart in jezelf en je relaties en -terug- je wezenlijke verlangen ervaart.

GA JE OOK VOOR HELEMAAL JEZELF ZIJN, GELUKKIG LEVEN EN GOED IN JE VEL ZITTEN?

Wil jij vooruit en je leven volledig in handen nemen? Wil jij wat je overkomt aangrijpen om het te transformeren? De tunnelvisie waar je zo moeilijk uitgeraakt doorbreken, zodat je perspectief weer verbreedt en je vol nieuwe moed en enthousiasme op weg kunt gaan?

Contacteer mij en samen gaan we er voor!